hírlevelünkre

A Pharma Nord az egészséggel és étrend-kiegészítőkkel kapcsolatos hírleveleit és aktuális ajánlatait e-mailben küldi el.

A Pharma Nord garantálja, hogy megvédi adatait és lehetővé teszi, hogy a hírlevélben található linkre kattintva bármikor leiratkozhasson erről

Hogyan szedjem a Be-Fit-et?
Vegyen be 2 tablettát ebéd közben és 2 tablettát vacsora közben, amennyiben kezelőorvosa másképpen nem javasolja. A tablettákat egészben kell lenyelni egy nagy pohár vízzel.


Mennyi ideig kell folyamatosan szedni a Be-Fit-et?
Bizonyos eredmények már 12 hét után jelentkezhetnek, de minden ember másként reagál az étrend-kiegészítőkre, ezért az az időtartam is egyénileg változó, amíg a kívánt eredmény jelentkezik. Amikor a kívánt hatást elérte, csökkentheti a napi adagot 1 tablettára délben és 1 tablettára este.


Meddig szedhetem a Be-Fit-et?
A BE-Fit nagyon biztonságos étrend-kiegészítő, ezért addig szedheti, ameddig csak Ön szükségesnek érzi. Nem kell aggódnia a mellékhatások miatt.


Milyen mellékhatásai lehetnek a Be-Fit-nek?
A Be-Fit nagyon biztonságos, de ha Ön bármilyen súlyos betegségben szenved, és bizonyos gyógyszereket kell szednie, a Be-Fit használata előtt konzultáljon kezelőorvosával.
A Be-Fit szedése nem javasolt, ha Ön bármilyen emésztőrendszeri megbetegedésben szenved, mint például az emésztőrendszer gyulladásos betegségei, vagy súlyos székrekedés. Ritka esetben előfordulhatnak emésztőrendszeri zavarok, mint például puffadás, gázok, hasi fájdalom vagy hányinger.
Nagyon ritka esetben, ha az Ön emésztőrendszere, vagy belei érzékenyek, székrekedés fordulhat elő. A nemkívánatos hatások elkerülése érdekében a Be-Fit-et mindig étkezés közben egy nagy pohár vízzel javasolt bevenni.


Allergiás vagyok a kagylófélékre. Szedhetem a Be-Fit-et?
A Fibre Precise összetevőit kagylóból vonják ki. Habár a tanulmányok kimutatták, hogy a tabletta nem okoz allergiás reakciót, a kagylófélékre allergiás egyéneknek azt javasoljuk, hogy legyenek óvatosak. Kezdjék az étrend-kiegészítő szedését egy tablettával naponta, és figyeljék mi történik. Ha nem mutatkozik allergiás reakció, fokozatosan növeljék az adagolást.


Férfiak is használhatják a Be-Fit-et?
Igen, a Be-Fit-et mindkét nem képviselői problémamentesen használhatják. Az aktív összetevők ugyanúgy működnek férfiaknál és nőknél egyaránt.

Hol vásárolhatom meg a Be-Fit-et?
A Be-Fit országszerte kapható a gyógyszertárakban és gyógynövényboltokban. Ha nem talál olyan gyógyszertárat, amelyikben kapható a Be-Fit, kérjük lépjen velünk kapcsolatba az alábbi telefonszámon.
+36-1-236-05-65


Mennyibe kerül a Be-Fit?
A javasolt fogyasztói ár 7950.-Ft.


Magas a vérnyomásom, szedhetek Be-Fit-et?
Igen, a Be-Fit nem okoz vérnyomásemelkedést.


Antidepresszánsokat szedek. Szedhetem a Be-Fit-et?
Igen, a Be-Fit nem befolyásolja az antidepresszánsok hatékonyságát.


Szedhetem a Be-Fit-et orális fogamzásgátló alkalmazása mellett?
A Be-Fit csökkenti a fogamzásgátló tabletta felszívódását. Annak érdekében, hogy ne veszélyeztesse annak hatákonyságát, a BE-Fit és a fogamzásgátló tabletta bevétele között legalább 4 órának kell eltelnie.


Honnan tudhatok meg többet a Be-Fit-ről?


Amennyiben bármilyen kérdése vagy észrevétele van a BE-Fit-tel kapcsolatban, kérjük lépjen velünk kapcsolatba az alábbi elérhetőségeken:

Pharma Nord Kft
H-1139 Budapest
Váci út 95

tel:+361-236-0565
fax: +36-1-236-0564
e-mail: info@pharmanord.hu